Kåren
Solid raney-type Ni foam catalysts for xylitol production: Continuous and batch operation
Disrupting Complement‐Inflammation Positive Feedback Circuit via Oligonucleotide Hydrogel Microspheres for Reversing Joint Inflammation
The faculty's perception of web-based instruction application in Iran's higher education
Synthesis of Methyl Lactate from Glucose over Alkali-Modified Sn-H-Y Catalysts
Process optimization and techno-economic assessment of commercial scale synthesis of fatty alcohols from biomass-based syngas
Packed bed reactor technology in sugar oxidation
Upgrading biomass to high-added value chemicals: synthesis of monoterpenes-based compounds using catalytic green chemical pathways
Chapter 10 - Techno-economic analysis and life cycle assessment of biomass valorization: case studies focused on the hydrothermal processes
Disrupting Complement‐Inflammation Positive Feedback Circuit via Oligonucleotide Hydrogel Microspheres for Reversing Joint Inflammation
The faculty's perception of web-based instruction application in Iran's higher education
Synthesis of Methyl Lactate from Glucose over Alkali-Modified Sn-H-Y Catalysts
Process optimization and techno-economic assessment of commercial scale synthesis of fatty alcohols from biomass-based syngas
Packed bed reactor technology in sugar oxidation
Upgrading biomass to high-added value chemicals: synthesis of monoterpenes-based compounds using catalytic green chemical pathways
Chapter 10 - Techno-economic analysis and life cycle assessment of biomass valorization: case studies focused on the hydrothermal processes
MakingBlood: Engineering an integrated platform for generation of human blood stem cells from pluripotent sources
Projektforskare (ET & IT)
Dissecting the Trade Secret Chimera in the Era of Data-driven Economy
Matte genom rörelse, lek och upptäckande
Flexibel matematik / Joustavaan matematiikkaan
Professionell praxis i finländskt språkbad — Ledarskap, handledning och stödundervisning
Språkliga lärmiljöer i förskoleundervisning på två språk
Nya didaktiska grepp i matematik- och naturvetenskapsundervisning för småbarnspedagoger och lärare
Projektforskare (ET & IT)
Dissecting the Trade Secret Chimera in the Era of Data-driven Economy
Matte genom rörelse, lek och upptäckande
Flexibel matematik / Joustavaan matematiikkaan
Professionell praxis i finländskt språkbad — Ledarskap, handledning och stödundervisning
Språkliga lärmiljöer i förskoleundervisning på två språk
Nya didaktiska grepp i matematik- och naturvetenskapsundervisning för småbarnspedagoger och lärare
Ecosomatic Practices for Living and Dying
Diversity, Equity, and Inclusion (DEI) in the Workplace Workshop
Exploring Qualities in Prospective Primary School Teachers’ Small-Group Discussions
Nature Communications (Tidskrift)
Lingering with lingering so far, entanglements gathered by a first year doctoral researcher
Cognition and Emotion (Tidskrift)
Nordiskt initiativ för forskning om antisemitism
Om att lita på andra: diakonal identitet och tro.
Diversity, Equity, and Inclusion (DEI) in the Workplace Workshop
Exploring Qualities in Prospective Primary School Teachers’ Small-Group Discussions
Nature Communications (Tidskrift)
Lingering with lingering so far, entanglements gathered by a first year doctoral researcher
Cognition and Emotion (Tidskrift)
Nordiskt initiativ för forskning om antisemitism
Om att lita på andra: diakonal identitet och tro.
MÅN-FRE 11-14
Kycklingnugetter med currymajonnäs
(L, P, Ä)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Risgrynsgröt, kanel och socker, russinsoppa
(VGN, V, L, G)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
Rotsaksbiffar med örtmajonnäs och ris
(V, L, S, Ä)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Panerad Gris schnitzel och grönsaker med chilimajo och rostade potatis
(L, C, P, Ä)
5,60 / 9,30 / 10,30 / 11,50 €
5,60 / 9,30 / 10,30 / 11,50 €
MÅN-TORS 10.30-18.00
FRE 10.30-14.00
LÖR 12-15
Maletkött burgare med gurkmajonnäs, klyftpotatis
((G), M, C, P, Ä)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Korvsoppa
(G, M, P, S)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
Vegansk burgare med bbq-majonnäs, klyftpotatis
(VGN, (G), C, P)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Sista vecka öppet!
MÅN-FRE 11-14
Pizza (skinka, ananas & Auraost)
(L, P)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
ASAs hemlagade linsbiff med currysås
(VGN, G, C, P)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Grönsaks- och nudelwok med seitan och bbqmajonnäs
(VGN, C, P, S)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
MÅN-TORS 11-15
FRE 11-14.30
Kebabfrestelse
(L, G, C, P, S, Ä)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Vegansk pyttipanna med korv
(VGN, G, C, P, S)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Vegansk gulaschgryta med soja
(VGN, G, P, S)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Arken baguette (fr.o.m. kl.10) Bacon, Brie, Falafel
2,95 / 6,20 / 6,50 / 6,50 €
2,95 / 6,20 / 6,50 / 6,50 €
Bildkälla: Åbo Akademis bildbank