Huvudbyggnaden
Time, the final frontier
A comparative technoeconomic and life cycle assessment of a fully battery-electric ROPAX ferry
Electrification of distillation for decarbonization: An overview and perspective
Dynamics and control of electrified pressure-swing distillation for separating a maximum-boiling azeotrope featuring small pressure-induced shift
Process synthesis and simulation-based optimization of ethylbenzene/styrene separation using double-effect heat integration and self-heat recuperation technology: A techno-economic analysis
Dynamics and control of thermal- versus electrical-driven pressure-swing distillation to separate a minimum-boiling azeotrope
Removal of diclofenac using a 1-hexadecyl-3-methylimidazolium/cellulose composite as an adsorbent
Kirjaesittely: Arkkimandriitta Mikaelilta ilmestyi kristuskeskeinen hartauskirja ortodoksiseen kirkkovuoteen
A comparative technoeconomic and life cycle assessment of a fully battery-electric ROPAX ferry
Electrification of distillation for decarbonization: An overview and perspective
Dynamics and control of electrified pressure-swing distillation for separating a maximum-boiling azeotrope featuring small pressure-induced shift
Process synthesis and simulation-based optimization of ethylbenzene/styrene separation using double-effect heat integration and self-heat recuperation technology: A techno-economic analysis
Dynamics and control of thermal- versus electrical-driven pressure-swing distillation to separate a minimum-boiling azeotrope
Removal of diclofenac using a 1-hexadecyl-3-methylimidazolium/cellulose composite as an adsorbent
Kirjaesittely: Arkkimandriitta Mikaelilta ilmestyi kristuskeskeinen hartauskirja ortodoksiseen kirkkovuoteen
Vetenskapsklubbar för skolors eftermiddagsverksamhet i Raseborg
Growing into Literature: Advancing Theories and Practices in Literature Education
Developing water management strategies in catchments with acid sulfate soils
Extra value from Digital Product Passports
Talent Boost - Gateway to Finland
Ett pluricentriskt perspektiv på undervisningen i svenska i grundskolan i Finland och Sverige
Projektforskare (ET & IT)
Specialiseringsutbildning inom karriärvägledning (30 sp)
Growing into Literature: Advancing Theories and Practices in Literature Education
Developing water management strategies in catchments with acid sulfate soils
Extra value from Digital Product Passports
Talent Boost - Gateway to Finland
Ett pluricentriskt perspektiv på undervisningen i svenska i grundskolan i Finland och Sverige
Projektforskare (ET & IT)
Specialiseringsutbildning inom karriärvägledning (30 sp)
Paneroitua kalaa ja tillimajoneesia ja perunaa
(C, Ä)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Riisinuudeliwokkia, tofua,seesaminsiemeniä ja maapähkinäkastiketta
(VGN, N, P)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Bologneselasagnettea
(L, P, S)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Hernekeittoa pekonilla
(G, M)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
Kasvishernekeittoa soijarouheella
(VGN, G, M)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
Pannukakkua kermavaahdolla ja hillolla
(V, (G), Ä)
1,80 / 1,80 / 2,00 / 2,00 €
1,80 / 1,80 / 2,00 / 2,00 €
Naudan gulassipata ja jogurttikastiketta, perunat
(L, G, C, P)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
ERIKOISLOUNAS:
Porsaan Cordon Bleu Bearnaisemajoneesillä, lohkoperunat
(L, C, P, Ä)
5,60 / 9,30 / 10,30 / 11,50 €
5,60 / 9,30 / 10,30 / 11,50 €
Aurum Bowl salaattibuffet (Välimerellinen) klo. 14 asti
5,00 / 8,30 / 9,20 / 10,50 €
5,00 / 8,30 / 9,20 / 10,50 €
Hernekeitto savustetulla kinkulla
(G, M)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
Vegaani hernekeitto soijarouheella
(VGN, G)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
Kermainen pinaatti-linssi-mozzarellalasagnette
(V, L, P)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Kaalipata hernerouheella, perunat ja puolukkahillo
(VGN, G, P)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Aurumin oma pannukakku hillolla ja vispikermalla
(L, Ä)
1,80 / 1,80 / 1,80 / 1,80 €
1,80 / 1,80 / 1,80 / 1,80 €
Aurumin oma vegaaninen ja gluteeniton pannukakku hillolla ja vispikermalla
(VGN, G)
1,80 / 1,80 / 1,80 / 1,80 €
1,80 / 1,80 / 1,80 / 1,80 €
LATE LUNCH EXTRA klo. 15 lähtien
Paneroitu kanapihvi ja currykastiketta, riisi
(L, G, C, P)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
AS(I)A Ramen Soup Bowl(Beef Brisket in soy & ginger/ Tofu in Soy & ginger)
4,50- 15,00 / 7,55 - 15,00 / 8,95 - 15,00 / 10,45 - 15,00 €
4,50- 15,00 / 7,55 - 15,00 / 8,95 - 15,00 / 10,45 - 15,00 €
Tortilla jauhelihatäytteellä , cheddarjuustokastiketta
((G), C, P, S)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Tofu palak paneer riisillä
(VGN, G, C, P)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
(VGN, C, P, S)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Paninmozzarella/Chickeni, (Klo. 10 alkaen)
2,95 / 6,20 / 6,50 / 6,50 €
2,95 / 6,20 / 6,50 / 6,50 €
Chili con carnea ja uuniperunaa
(G, M, P)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Seitangratiini
(VGN, P)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9,50 €
Vegaanista biryania maapähkinäkastikkeella
(VGN, G, N, C, P, S)
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
2,95 / 6,20 / 7,70 / 9.50 €
Vegaanista hernekeittoa
(VGN, G)
2,65 / 5,80 / 6,90 / 8,40 €
2,65 / 5,80 / 6,90 / 8,40 €
Arkenin pannukakkua, vispikermaa ja hilloa
(L, Ä)
1,80 / 1,80 / 2,00 / 2,00 €
1,80 / 1,80 / 2,00 / 2,00 €
Arkenin vegaanista ja gluteenitonta pannukakkua, vispikermaa ja hilloa
(VGN, G)
1,80 / 1,80 / 2,00 / 2,00 €
1,80 / 1,80 / 2,00 / 2,00 €
Arken patonki (Klo. 10 alkaen) Bacon, Brie, Falafel
2,95 / 6,20 / 6,50 / 6,50 €
2,95 / 6,20 / 6,50 / 6,50 €
Bildkälla: Åbo Akademis bildbank